Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Este unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori.
De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce Meri prepara o gustoasa salata de icre.
Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.
Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.
Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.
Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.
Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.
1
Se mai poate adauga si niste marar verde tocat marunt.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult